jag älskar dig, inte bara för vad du är, utan för vad jag är när jag är med dig.


jag flyger med egna vingar

alis meis volo propriis.

.

i will never be enough.

en sekund känns som tusen år utan dig.

oj, verkligen länge sen jag skrev nu! min helg har varit jätte mys som vanligt.
fredag: sov hemma för typ första gången på jag vet inte hur många helger, hehe.
lördag: sandviken, falun, edsbyn, falun igen med familjen jonsson. alltid lika trevligt!
söndag: åkte hem till pappsen och firade honom på farsdag.

och idag har jag varit ute på apu, på village på nian, jätte kul! har dessutom fått lite extra jobb nu till jul där, känns verkligen skönt det!

nu ska jag sova, så jäkla trött, jobbade 10-19 idag. puss :)

impossible.


bra morgon....

fyfan vad trött jag är, har sovit ungefär 4 och en halv timme, började blöda näsblod vid fyra tiden inatt så kunde jag inte somna om först vid kvart i sju och en kvart senare ringde klockan. undra hur bra den här dagen kommer bli egentligen ... har en sån jävla mensvärk också, fyfan ...

woopwoop

nu är jag äntligen klar med teorin, WOOPWOOP!
livet känns plötsligt mycket enklare, nu slipper jag tänka på det där! FAN VAD SKÖNT!

nu kan bara koncentrera mig på körningen, fan vad skönt, den är betydligt mycket enklare!

älskling.

Grattis älskling!



Jag älskar dig ♥

war at roses

träningen gick askalas, får hoppas att jag tränings imorgon då, lite iaf, så man k'nner att man tränat! sen gick vi från fjärran till stan för att vi missade bussen precis, kul i snöstorm då :( usch, kändes som att någon satt och petade mig med en nål :(

nu ska jag vänta tills gossip girl är klart så jag kan titta på det och sen sova. idrott imorgon med, börjar tycka om det nu! kanske för att jag vill träna typ hela tiden :)



i remember years ago.

NU HAR JAG BARA ETT JÄVLA SLUTTEST KVAR PÅ TEORIN. WOOOOP WOOOOP!! duktig jag känner mig nu! 

snart ska jag iväg på träning med amanda, SKÖNT!! vi ska på vattengympa, medel, typ ganska svår och vi har bara gått en gång tidigare. men det kommer säkert bli skit bra!! vi brukar inte ha svårt för saker och ting!

och sen en annan bra sak. min grupp har snart gjort klart affärsplanen. WOOP WOOP, inte världens roligaste grej att göra plus att den ska vara på minst 4 a4sidor, data skrivna, ganska mycket text men det grejar vi!

Building faith on love is worst.

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst.

Tell them I was happy and my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped for would be impssible.


marabou vintervit



kanske godaste choklad någonsin. mums!!



when you tell me that you love me

ikväll ska jag bara tänka på mig, ska tända ljus i rummet, krypa under täcket och kolla på barbie.

kalla mig töntig men jag älskar barbie-filmerna. får mig att minnas då jag och ellen lekte med barbie dagarna i ända, goda tider det!



tell them what i hoped for would be impossible.

skolan gick smärtfritt idag. uf på förmiddagen, håller på och skriver affärsplan, kanske inte världens roligaste grej men it have to be done. och vi hade ingen matte på eftermiddagen för att roger var hemma med sjukt barn så slutade vid ett. kan vara skönt det med men vi har tre veckor kvar på matten sen har vi nationella. alltså fan. det känns verkligen inte bra.. men ifall det skiter sig så sa roger att vi hade nästa termin på oss också, får hoppas på det bästa men förbereder mig för att ha matte nästa termin också.

sitter och pluggar teori just nu, det går framåt, får hoppas att jag har det klart till ikväll!

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

haft världens mysigaste helg!

torsdag: hofors med emil, rasmus, viktor och typ fem st till som jag inte vet namnen på. satt och frös ihjäl medans grabbarna cyklade :)

fredag: stan med älskling, fick hem med mig tajts och en stickad tröja, åt ute på världens godaste grekiska resturang, hihi. myste till det på kvällen med varma mackor och film :)



lördag: nio månader ♥ bakade muffins, lagade lax och potatis, kolla på film med massvis med chips, godis och julmust! kunde inte ha blivit bättre ♥



söndag: slappis dag, tv-spel, car town och lite mys!



för att du är bland det viktigaste och värdefullaste jag har.


what goes around, comes around.

gävle - sandviken - falun - hofors - falun ikväll!

lyckligaste tjejen på jorden.

ÅH, kan inte bli lyckligare nu. chuck & blair är tsm igen? WHAT? yes, true!! är lyckligaste i världen nu typ.

ännu gladare tjej.

vem klarade fas fordon på första försöket om inte självaste julia marianne westberg????? WOOOP WOOOP WOOOP!!!!!

SNART FÅR JAG BOKA TID FÖR UPPKÖRNING OCH TEORIPROV. nu känns livet mycket bättre!!

sjukaste drömmen.

jag hade verkligen en sjuk dröm i natt. hela min klass skulle ha idrott på fjärran så bestämde danne att vi skulle lära oss att simma med en haj bakom oss så fick man simma en och en med hajen bakom sig då och om man klarade sig så skulle man få en piggelinglass av danne. och alla klarade sig förutom andré som blev biten av hajen i läppen, ungefär som när en hund vill naffsa på en. hahaha, verkligen sjukaste drömmen på länge!! :D

i was fine before you walked into my life.


glad tjej.

ÄNTLIGEN KLAR MED FAS C PÅ TEORIN. nu är det bara fas fordon, repetition och sluttestet kvar! äntligen har jag kommit en bit på vägen, eller hälften!! nu känns det ljust och snart kanske jag har mitt körkort? 



jag ska sakna dig imorgon.

förlåt för mitt utbrott tidigare idag, det går bättre nu och jag ska klara det här! :)

nu sitter jag i sängen i handduk, ska klä på mig snart och fixa lite mat innan träningen. idag ska vi köra rygg, kanske är bra för mig som har problem med ryggen men eftersom jag har lite ont i ryggen så ska jag inte anstränga mig så mycket! :)

och jag har ont lite här och var i kroppen också, emil låg och sparkade mig i sömnen i söndagsnatt, inte nice...

ölsdkfglöskdgöl

KANSKE FÅR HUR MYCKET DAMP SOM HELST PÅ KÖRKORTTEORIN. JÄVLA HORHELVETES JÄVLA FRGOR. JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I HUR FORT EN LASTBIL FÅR KÖRA PÅ EN MOTORVÄG ELLER LANDSVÄG. TA MED NÅGRA VETTIGA FRÅGOR OCH GÄRNA SÅ MAN KAN HITTA SVAREN I KÖRKORTSBOKEN OCH SLIPPER GOOGLA HELA JÄVLA TIDEN. INTE FÖR ATT SVAREN FINNS DÄR HELLER SÅ DRA ÅT HELVETE JÄVLA HORSAKER.


ja jag är förbannad. skulle kunna kasta ut min dator, bränna upp körkortsboken och dränka mig i duschen.

emil jonsson <3

sitter hos mamma just nu, ska åka hem till pappa om en stund. kom hem från ockelbo idag också, har varit där sen i fredags, bara en massa mys hela helgen!

fredag: åkte hem till älskling, kollade på film och mös!

lördag: jobbade med emil på hans föräldrars jobb eftersom det var skoterhelg den här helgen och det var massvis med folk så vi serverade kaffe och lite sånt. på kvällen mös vi i tv-soffan med resten av familjen.

söndag
: jobbade lite då också, men inte lika länge och på kvällen åkte vi till gävle och gick på bio, The last Airbender 3D, den var jätte bra!

måndag/idag: fick äntligen sova ut idag, så vi gick upp vid tolv och fixade oss, åkte till gävle med halvtvå tåget, kollade och åt på stan sen blev jag utelåst i två timmar, kul .....

PUSS :)



RSS 2.0