bad boys.

godmorgon! ska till skolan nu, får se vilken tid dom släpper oss idag men det blir nog ganska tidigt, efter det ska jag till banken och aktivera mitt nya kort :)

och ikväll får äntligen träffa älskling!! åh så mysigt :):)
pussis :)




för oavsett vad han säger så är det en lek för han.

skolan började ju idag, vi var i skolan en timme sen fick vi gå hem, ganska slappt. efter skolan gick jag och my på stan, och senare joinade oscar oss också, två kjolar, ett linne, två par tighst och massageolja fick följa med mig hem idag.

och efter det så rensade jag bland mina papper som jag har, usch vad jobbigt, och sen efter det fick jag för mig att gå igenom alla mina kvitton, häfta fast dom på papper och sätta in i en pärm och dom som känner mig vet att jag har GANSKA MYCKET kvitton, gick igenom två tredjedelar ungefär sen orkade jag inte mer, fortsätter efter min "semester", hehe :)

bilder kommer upp senare, nu ska jag äta, tvätta, städa rummet osv osv, allting måste vara snyggt tills jag åker, ÅH, jag orkar inte. aja, puss (:

emil jonsson sjätte februari tvåtusentio

sista dagen på sommarlovet spenderades med kajsa kavat på stan, vi shoppade och åt lunch på cafe louge(?) på flanör :) det som jag fick med mig hem idag var på bilderna i inlägget nedanför, plus några par armband men dom har jag på mig så glömde bort att knäppa kort på dom men det är vanliga vita pärlor och sånt ifrån H&M för 69 kr (:

imorgon är det skola igen då, börjar kvart i nio eller nio, en kvart hit och dit spelar ingen roll, ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan, få tillbaka rutinerna och så. ehe, men sen så på lördag åker jag bort i två veckor så jag har lite mer sommarlov kan man säga, hehe :)

nu ska jag kolla på film, foreign exchange och sakna älskling ännu mer än vad jag redan gör, men på fredag ska jag äntligen få somna i hans famn igen, äntligen!! hihi



duffy

kärlek vid första ögonkastet!


grey sky


julia marianne westberg


so close you almost can taste it

härligt att jag inte ens får köra bil utan glasögon och det har jag gjort i över ett år nu, inte undra på att skyltarna har varit så små så att man inte såg vad det stod på dom först man var en meter framför dom.

bra optiker jag gick till förra året då, jävla äckelkärring som inte ens vet vad hon håller på med!!

nu ska jag duscha och sedan mysa framför en film.

pussis (:

summer coral and summer fresh


bulgarien 28/8 - 11/9

ska bli så jävla nice. bara ligga vid stranden och göra allting annat förutom att tänka på alla falska människor det finns i gävle.
can't wait!!!!



make your body surrender to mine.

Hiho, nu har jag dator och internet, äntligen!

jag fick virus på min dator och det gick inte att ta bort förutom att ghosta min dator, så ja, det fick ghostas på min dator så jag har ingenting på datorn, eller ja, programmen till skolan men alla mina personliga saker är borta.

men sånt är livet, right..

så nyss beställde jag lite kläder från h&m, smått o gott :)







it's going to be a bumpy ride














stadsbussarna, kyss mig i röven och dra åt helvete.

jag trodde att busstrafiken skulle bli bättre när gävle bytte bussbolag, MEN NEJ. för att ettan går inte utanför mig, utan jag måste ta 91an till köpis och byta där, tänk när 91an är försenad då och jag måste och vänta både vid sågvreten och har säkert missat bussen vid köpis, då måste jag vänta ännu mer där.

fyfan, det blir ju bara sämre och sämre. kan dom inte ha kvar samma gamla visa som förr??? nä, tydligen inte, måste byta buss 918493850923 gånger för att ta sig in till stan, vilket jävla idioti. fyfan, nu är jag sur som fan.

best days of my life

hur mysigt vore det inte att ha denna filur i sin säng just nu, bara ligga bredvid han och små dryga på han.
älskling, flytta hem igen .. ♥

bradley cooper.

det regnar så mysigt ute just nu och jag ligger i sängen med lite tända ljus och ska sätta på "the a-team" eller "hachiko a dog's story", har inte riktigt bestämt mig än.

var på köpis tidigare idag med amanda och köpte en bikini och en bikini top till bulgarien, sen efter det åkte vi till stallet och hälsade på eddie ponken, så söt.


hur mumsig är inte han då?!


med handen på hjärtat, förlåt för allt ont jag orsakat dig.

Kom nyss hem från en regnig promenad med Sebbe, det var så himla skönt att träffa människan igen, bara få prata ut om allt och bara vara. :)

Nu ska jag kolla på desperate houswives och sova om en stund, upp tidigt imorgon och jobba, men sista veckan nu. SKÖNT! 




jag saknar dig :(

jag är glad att jag har dig, min lilla kajsa kavat  ♥




så mycket falskhet det bor här.

kan inte fatta att jag kallade dig för min bästa kompis.
ta och stoppa upp det i röven, i'm done with you.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag älskar dig är inte tillräckligt och för alltid är inte länge nog.


hiss & diss



Louis Vuitton, hur underbart är inte det märket egentligen. Det är världens bästa kvalité och det blir aldrig omodernt. Min mamma har en väska som är över tjugo år gammal och än idag finns samma modell kvar och den är så gott som ny. Helt underbart alltså.

Desperate housewives, hur bra är inte den serien då?! Det änder alltid något spännande. Någon blir mördad, bästa vänner blir ovänner, familjemedlemmar som stämmer varann hit och dit. Drama, drama, drama. Vi älskar det helt enkelt!







Bästa vänner som skaffar flickvän/pojkvän och glömmer bort sina vänner. Eller ännu värre, flickvännen/pojkvännen förbjuder att låta h*n träffa sina vänner? Alltså, hur omoget är inte det egentligen? Man måste väl kunna få ha både vänner och pojkvän/flickvän men tydligen inte.



i don't care so i pretend.

ligger i sängen och kollar på desperate housewives, s2, hihi, så himla bra! och snart ska jag duscha, tvätta håret, raka benen osv osv, noppa ögonbrynen, smörja in mig och sen bara ha mys för mig själv framför desperate housewives och äta paj. 


Och jag längtar verkligen till september då jag får min andra lön, då ska jag ner till stockholm och köpa min älskade plånbok från Louis Vuitton. man måste skämma bort sig själv någon gång ibland.


kanske inte den på bilden men någon liknande, helt underbara är dom i alla fall.

puss och kram.

RSS 2.0